Rólunk

Markos Kristóf vagyok, és azon szerencsések közé tartozom, akinek megadatott, hogy a hobbim a munkám. Tízévesen kaptam az első, egyszerű kis hangkeverőmet, és azonnal a hangtechnika megszállottja lettem, mellyel párhuzamosan a fotózás és a videózás is komoly szerepet kapott az életemben.

  • 2014-ben szereztem meg a hangmesteri végzettségemet.
  • 2017-ben nagy megtiszteltetés ért, hiszen én lettem a Virtuózok műszaki igazgatója, ahol is már több mint a 100 koncert lebonyolításában vehettem részt, kevesebb mint egy év alatt, illetve videós pályafutásom itt kezdődött el, mert az online videós tartalomgyártás lett az egyik fő feladatom.
  • 2018-ban külsős videó gyártóként folytattam a Virtuózokkal ami mai napig is tart, illetve freelancer egyéni vállalkozóként egyre szélesebb körben.
  • 2019-ben született meg a 4K Media Studio ötlete, aminek a megvalósítása nagy álmom volt, és amelyet legjobb barátommal Hegedűs Bencével tető alá is hoztunk, hogy közös erővel építsük a vállalkozásunk és a jövőnket.

Az elmúlt években számtalan megtisztelő projektet valósíthattunk meg PARTNEREINKKEL együtt és állunk elébe minden új lehetőségnek.

20 éves, de fiatal korom ellenére már több éve foglalkozom fotózással. Az fogott meg ebben a hivatásban, hogy míg más művészek saját gondolataikkal új dolgokat teremtenek, a fotósok feladata a világban mindenütt jelenlévő szépség ábrázolása, megörökítése, ami szerintem legalább ugyanannyira fontos, mint az előbbi. Ezen belül is a legváltozatosabb téma az egyes emberek pillanatnyi érzéseiből, hangulatából, különleges pillanataiból kézzel fogható emléket csinálni, és ez az én kedvenc területem is.

MIKET FOTÓZOK?

Amikor elhatároztam, hogy fotós leszek, elhatároztam azt is, hogy csak olyan képeket fogok kiadni a kezeim közül, amelyekre ha a megrendelő ránéz, biztos lesz abban, hogy az ideális embert választotta a feladatra. Minden felkérésben megtalálom a kihívást, legyen az esküvő, egyéb rendezvény vagy akár ingatlan fotózása. Igyekszem az adott megbízáshoz mérten kreatívan végezni a munkám, különféle trükkökkel és utómunkával még jobban megragadni az esemény hangulatát, kiemelni a szépségét.

Szabadidőmben, megrendeléseken kívül is szívesen fotózok, és ezeken és a megrendelt képeken egyaránt képes vagyok órákat szöszmötölni, hogy mikor elkészülnek, úgy nézhessek rájuk, hogy az jusson eszembe, ebbe érdemes volt energiát fektetni.

Loading

KÜLDÉS

Üzeneted sikeresen elküldted! Köszönjük!

REFRESH

Töltsd ki az alábbi adatokat és mi mihamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Töltsd ki az alábbi adatokat és mi mihamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

  • Személyes adatok
  • Üzenet

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.