fbpx

Rólunk

Markos Kristóf vagyok, és azon szerencsések közé tartozom, akinek megadatott, hogy a hobbim a munkám. Tízévesen kaptam az első, egyszerű kis hangkeverőmet, és azonnal a hangtechnika megszállottja lettem, mellyel párhuzamosan a fotózás és a videózás is komoly szerepet kapott az életemben.

  • 2014-ben szereztem meg a hangmesteri végzettségemet.
  • 2017-ben nagy megtiszteltetés ért, hiszen én lettem a Virtuózok műszaki igazgatója, ahol is már több mint a 100 koncert lebonyolításában vehettem részt, kevesebb mint egy év alatt, illetve videós pályafutásom itt kezdődött el, mert az online videós tartalomgyártás lett az egyik fő feladatom.
  • 2018-ban külsős videó gyártóként folytattam a Virtuózokkal ami mai napig is tart, illetve freelancer egyéni vállalkozóként egyre szélesebb körben.
  • 2019-ben született meg a 4K Media Studio ötlete, aminek a megvalósítása nagy álmom volt, és amelyet legjobb barátommal Hegedűs Bencével tető alá is hoztunk, hogy közös erővel építsük a vállalkozásunk és a jövőnket.

Az elmúlt években számtalan megtisztelő projektet valósíthattunk meg PARTNEREINKKEL együtt és állunk elébe minden új lehetőségnek.

Hegedűs Bence vagyok, 23 éves, amióta az eszemet tudom érdekelt minden ami a képalkotással és számítógépekkel kapcsolatos. Már a gimnáziumi tanulmányaim elején eldöntöttem, hogy képalkotással szeretnék foglalkozni. Gimnáziumi éveim alatt dolgoztam segédoperatőrként, és fotográfus asszisztensként, illetve elkezdtem karrierem első esküvőit lefotózni. Gimnáziumi éveim után pedig:

  • Elvégeztem a Neoart Filmakadémia operatőr képzését.
  • 2019-ben gyerekkori legjobb barátommal megalapítottuk a 4K Media Studio Kft-t, mely évről évre növekszik, és bővül.
  • Diplomát szereztem divatfotográfiából a Budapesti Metropolitan Egyetemen.

17 éves korom óta dolgozom a szakmában ez idő alatt több mint 100 esküvőt fotóztam vagy videóztam le, több mint 1000 mozgóképes projektben vettem részt vagy bonyolítottam le, több tucatnyi rendezvényt dokumentáltam, technikai rendeztem, vagy közvetítettem. Hiszem, hogy ebben a szakmában mindig lehet tanulni és fejlődni, ezt az utat szeretném követni a karrierem következő éveiben is.

 

Loading

KÜLDÉS

Üzeneted sikeresen elküldted! Köszönjük!

REFRESH

Töltsd ki az alábbi adatokat és mi mihamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Töltsd ki az alábbi adatokat és mi mihamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

  • Személyes adatok
  • Üzenet

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.